PROFO pruža usluge fotografisanja proizvoda, od standardizovanih still fotografija do fotografija koje se okreću 360°. Koristeći pametnu, state-of-the-art tehnologiju, specijalizovani smo za standardizovane fotografije koje, bez obzira na izgled proizvoda i količinu, omogućavaju da imate visoko kvalitetan prikaz i konzistentan izgled vaših proizvoda. Naš studio u centru Beograda okuplja sertifikovane eksperte i kao non-stop shop ima kapacitet da prihvati manje, ali i ekstremno velike projekte sa velikim brojem proizvoda koje treba fotografisati u najkracem roku.

Kao jedinstveni studio za fotografisanje proizvoda za internet prodavnice u Srbiji, pružamo širok spektar usluga uključujući: standardizovane still fotografije, fotografije sa transparentnom pozadinom, fotografije položenih proizvoda, fotografije proizvoda na nevidljivim manekenima i fotografije koje se rotiraju 360°.

Standardizovane fotografije proizvoda

Koristeći state-of-the-art hardver i softver, precizno definišemo sve elemente procesa fotografisanja tako da dimenzije, udaljenost objektiva, rasveta i atmosfera budu u potpunosti konzistentni na svim fotografijama iz asortimana. Garantujemo brzu povratnu isporuku proizvoda koje fotografišemo, kao i dostavljanje svih fotografija bez kašnjenja u odnosu na dogovoreni rok. Sve vaše fotografije mogu biti zaštićene šifrom prilikom isporuke koja, po dogovoru, može biti preko naše online platforme za slanje fajlova, ili na USB-u. Standardizovane fotografije proizvoda su visoko kvalitetne na čisto beloj pozadini (RGB 255, 255, 255) u dimenzijama već spremnim za e-commerce (1028 x 1028 px), što ih čini idealnim za male i velike web shopove.

VIŠE PRIMERA POŠALJITE UPIT

Fotografije na providnoj pozadini

Ukoliko su vam potrebne fotografije proizvoda na transparentnoj pozadini, naš tim će ukloniti pozadinu i dostaviti vam fotografije proizvoda iza kojih možete da stavite kakvu god pozadinu vi želite. Za ovakve fotografije, PROFO tim odvaja proizvod od pozadine, menja veličinu, imenuje fotografije sa transparentnom pozadinom u skladu sa vašim specifikacijama. Ovakve fotografije idealne su za sve online i offline marketing potrebe, budući da podrazumevaju proizvod niže ili visoke rezolucije bez ikakve pozadine.

VIŠE PRIMERA POŠALJITE UPIT

Fotografije položenih proizvoda

Neke proizvode jednostavno nije moguće slikati u vertikalnom položaju, a u nekim slučajevima proizvod bolje izgleda kada se položi na podlogu, čak i ako je moguće postaviti ga da stoji na podlozi. U takvim slučajevima pravi izbor su fotografije položenih proizvoda, jer će upravo one prikazati vaš proizvod u najboljem svetlu. Naši efikasni, tehnološki podržani procesi omogućavaju nam da isporučimo Flat Lay fotografije vrhunskog kvaliteta u najkraćem roku, što je jednako važno i malim i velikim online prodavnicama.

VIŠE PRIMERA POŠALJITE UPIT

Fotografije na nevidljivim manekenima

Ako želite da postignete prirodan izgled odevnih predmeta koje prodajete, pravi izbor za vas su PROFO fotografije na nevidljivim manekenima. Koristeći specijalnu opremu i tehnike, predstavljamo vaše proizvode na najbolji način, upravo onako kako bi stajali kada se obuku. Takav prikaz garderobe i odevnih predmeta je daleko efikasniji za prodaju, pa ne čudi što se mnogi uspešni online shopovi opredeljuju za ovu opciju, kao i sve brojniji mladi i novi brendovi koji na ovaj način ostvaruju prednost u odnosu na konkurenciju. P.S. Najbolje se fotografišu proizvodi u M ili L veličini, bez obzira da li je u pitanju muška, ženska ili dečija garderoba. Fotografije na nevidljivim manekenima idealne su za dizajnersku garderobu, butike ili velike online shopove.

VIŠE PRIMERA POŠALJITE UPIT

360° fotografije proizvoda

Sa pravom kombinacijom hardvera, softvera i stručnosti fotografa, nastaju jedinstvene i nezaboravne 360° ili spin fotografije. Njihova osnovna namena je da pruže dodatnu vizuelnu informaciju i iskustvo sagledavanja cele slike, bilo da je u pitanju proizvod koji se rotira u krug, ili se predstavlja neki prostor (hotel, restoran, izložbeni prostor, fizička prodavnica). U svim slučajevima, spin fotografija povećava konverziju prodaje jer gledalac, odnosno potencijalni kupac, na ovaj način ima najbliži doživljaj realnom iskustvu. Omogućite vašim online posetiocima da se zabavljaju gledajući vaše proizvode ili vaš prostor, dok ujedno rastu njihove preferencije prema vašem brendu, kao i pozitivni efekti na SEO optimizaciju.

POŠALJITE UPIT

Google Business Street View

Marketinški potencijal koji nudi veza s Googleom je ogroman. Google i Google Maps rastu eksponencijalno i kao takvi postaju snažan marketinški alat za lokalna preduzeća. Uz HD virtualne šetnje Vaše preduzeće može uhvatiti ovaj eksponencijalni rast i postaviti Vas – doslovno – na kartu. Do danas smo pomogli više od 500 preduzeća da svoju firmu predstave na najpopularnijoj svetskoj platformi za pretragu i mapama.

POŠALJITE UPIT