Mi smo fanovi dobrog dizajna web sajtova i web shopova, i zato smo odlučili da svoju strast ka profesionalnim i standardizovanim fotografijama pretočimo u biznis koji pomaže našim klijentima da unapređuju svoj biznis. Zahvaljujući cutting-edge tehnologiji koju primenjujemo pri fotografisanju, ono što radimo volimo da zovemo „laboratorija za fotografisanje proizvoda“ za internet prodavnice.

Kao rezultat prave kombinacije hardvera, softvera i stručnosti tima, naši klijenti dobijaju standardizovane, visoko kvalitetne fotografije svojih proizvoda. Fotografisanje se obavlja pod adekvatno definisanim osvetljenjem sa 5 kamera istovremeno, što omogućava da slike budu pogodne za različite online ili offline potrebe. Naša usluga je pouzdana, sigurna, brza i jednostavna.

PROFO je partner sa kompanijom iz EU koja se bavi multimedijalnim uslugama od 2009.godine. Njihov zaštitni znak su spin i 360 fotografija.

Ponosni smo partner kompanije PROFO. Zajedno podižemo domete fotografije proizvoda i packshots na viši nivo, u korak sa trendovima promocije i e-commerce, nudeći dodatnu vrednost i veliki povrat investicije našim klijentima, od samostalnih dizajnera, preko boutique-shopova do velikih web prodavnica.